Støt Nyreforeningen

Støt og få reklameplads

Fri Søren Cykler

 

Ultracykling.dk

Nattræning d. 22.05.10
Skrevet af Administrator   
Mandag, 24 Maj 2010 10:43

Jeg vågnede kl. 2.00 om natten og havde kvalme og syntes at uanset hvad jeg gjorde, så havde jeg det bare varmt. Det her projekt har ændret mig på mange forskellige niveauer, fordi jeg tror ikke jeg nogensinde har overvejet, når jeg havde det sådan, at jeg så lige så godt kunne sætte mig op på cyklen og tage mig en tur. Det gik langsomt og jeg skulle lige gøre cyklen parat til natkørsel, men afsted kom jeg. Som jeg åbnede døren for at trække cyklen ud begyndte det at regne. Jeg nåede ud på vejen og kunne stadig se det tørre fortov, og tænkte at det nok kun ville være en kort regnbyge. Indenfor 30 minutter var jeg fuldstændig gennemblødt og blev nødt til at tage min første pitstop for at få skocovers på. Jeg udskød det lidt simpelthen fordi jeg var lidt bekymret for om jeg ville komme afsted når først jeg stod inde igen.
 
Men på intet tidspunkt under pitstoppet overvejede jeg at stoppe. Jeg skulle bare afsted igen. Det kunne jo heller ikke blive ved med at regne hele turen igennem. For mine spændte læsere kan jeg så afsløre at det kunne blive ved med at regne og det gjorde det helt frem til ca. 20 minutter før jeg rundede de 100 km. som jeg havde sat som nattens mål. Jeg havde også bestemt mig for at jeg ville ringe til Jakob, som jeg ellers havde planlagt en tur med ved ni-tiden lørdag morgen og aflyse turen. Ikke fordi jeg var en pivskid, men mere fordi jeg ikke havde mere tørt cykeltøj.
 
Det er lidt underholdende at cykle på den tid af natten. Jeg er temmelig sikker på, at jeg blev overhalet af den samme taxa adskillelige gange og hver gang tænkte jeg på, hvad han ikke tænkte. Et eller andet sted er det lidt småsindsygt at sidde der midt om natten, på sin racercykel i silende regnvejr. De eneste andre jeg delte vejene med var forskellige fulderikker som slingrede hjem fra deres byture. Jeg savner faktisk ikke at tage i byen og jeg synes det er fedt at have kørt om natten. Det værste ved turen var faktisk oplevelse af at køre forbi bageren. Jeg savner wienerbrød.... åbenbart.

 
 

Status for indsamling:

27.457 kr