Støt Nyreforeningen

Støt og få reklameplads

Fri Søren Cykler

 

Ultracykling.dk

Cykeltur d. 21.05.10
Skrevet af Administrator   
Mandag, 24 Maj 2010 10:37

Det lignede på ingen måde rigtig rart cykelvejr og det var ellers det jeg var blevet lovet af meterologerne havde lovet. Vi skulle have sol og næsten ingen vind og det er da perfekt cykelvejr tænkte jeg. Men på grund af den manglende vind blev der skabt havgus og det er ikke rart at køre i. Det vidste jeg fra gårsdagens tur. Så i stedet for at følge den plan jeg havde med at køre langs kysten og nyde den bornholmske kyststrækning, bestemte jeg mig for at køre ind over øen.
 
Det virkede og indenfor 15 kilometer kunne solen varme mig godt og grundigt op. Det giver bare cykelturen den ekstra dimension og jeg vil vædde med jeg ikke er den eneste der træner meget, der har glædet sig til solvarmen som drivkraft.
 
Turen i sig selv var ikke speciel hård. Jeg er ved at være vant til de forskellige stigninger Bornholm har at byde på og med det nye hjulsæt føles det som om trådet er lidt lettere. Da jeg vendte næsen mod Rønne efter første runde skulle jeg til gengæld lige overbevise mig selv om at fortsætte fordi det betød, at jeg endnu en gang skulle køre ind i havgus. Det hjælper når der ikke er noget valg, men jeg havde godt nok travlt med igen at komme afsted, så jeg ikke nåede at blive al for kold. Men med vejret som det var, kunne jeg ikke have bevæget mig hurtigt nok. De første kilometer efter pitstoppet var præget af kuldegysninger, men det havde jeg jo så turens sidste kilometer til at ryste af mig.

 
 

Status for indsamling:

27.457 kr