Støt Nyreforeningen

Støt og få reklameplads

Fri Søren Cykler

 

Ultracykling.dk

Cykeltur d.02.05.10
Skrevet af Administrator   
Søndag, 09 Maj 2010 08:04

Det var så dagen, hvor jeg spændt skulle se den runde jeg om godt en måned kommer til at svede mig igennem. Runde efter runde efter runde. Forhåbentlig mange runder. Men nu skal jeg jo ikke komme for godt igang. Jeg skal fokusere på dagens tur og ikke turen der ligger langt ud i fremtiden.
 
Jeg var meget spændt. At troppe op og cykle med mennesker jeg ikke kender, på en rute jeg ikke kender og uden at vide, hvor jeg ligger niveaumæssigt i forhold de andre ryttere gør mig usikker. Jeg var glad for at Suz var med og jeg evarmindst lige så glad for at Suz havde taget sin søster med. Så kunne hun hygge sig sammen med Mette, mens jeg kom derudaf. Og der var mange ryttere. Nok til, at vi blev delt op i 4 grupper. Jeg satte mig i gruppe 2, hvor vi skulle køre med ca. 30 km. i timen. Jeg skal jo vænne mig til at cykle sammen med mange andre så jeg ville give mig selv muligheden for at vænne mig til det, uden at køre for hårdt på.
 
Jeg er kommet i bedre form, end jeg har været i mange år. Det er dejligt, og det er på ingen måder kommet af sig selv eller gratis. Det kunne jeg så også mærke for jeg syntes, vi kørte langsomt og de andre snakkede mere end de cyklede. Jeg regnede med vi skulle køre igennem, selvom det kun var en introduktionstur, men det blev mere en socialtur, hvor vi lærte ruten at kende. Det er jo fint nok, men jeg havde ikke tålmodighed til det og halvvejs igennem anden runde vendte jeg om og kørte mod målområdet. Jeg fik besked på, at jeg skulle jo over en hård bakke, hvilket jeg ikke kunne se det store problem ved. For at overbevise mig selv om, at det ikke var noget problem tog jeg bakken 5 gange.
 
Jeg føler mig mere og mere parat til at køre Melfar 24. Jeg ved det bliver hårdt, og jeg er sikke på, at jeg endnu ikke ved, hvor hårdt det vil blive, men mentalt er jeg ved at være klar. Jeg begynder mere og mere at tro på mig selv og det er en fed fornemmelse.

Kommentar kan sendes Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .

 

 
 

Status for indsamling:

27.457 kr