Støt Nyreforeningen

Støt og få reklameplads

Fri Søren Cykler

 

Ultracykling.dk

Cykeltur d. 08.08.10
Skrevet af Administrator   
Lørdag, 08 Maj 2010 18:21

Jeg var tidligt oppe idag. Vi har besøg af en af mine ældste kammerater og det betød, at jeg gerne ville have taget turen før der kom alt for meget liv i de andre. Så jeg var oppe kl. 6.30 for at komme afsted kl. 7.00. Det gik næsten også, men jeg kom dog først afsted kl. 7.20.
 
Turen i sig selv gik godt. Vinden har lagt sig meget i løbet af natten og selvom den stadig var der, føltes det som en mild brise....næsten. Til gengæld regnede det fra starten af turen og det fortsatte i 2/3 af turen. Men det synes jeg nu ikke var det helt store problem. Jeg havde jo ekstra tøj på og det er kun til at starte med at man lægger mærke til, at man giver sig selv buksevand.
 
Jeg havde god fart i benene og synes i det hele taget af have haft gavn af en cykelfri dag igår. Jeg er spændt på at se om benene stadig er friske i morgen. På den sidste del af turen kom Suz og Claus ud for at se, om jeg virkelig var ude og cykle. De kom kørende i Kia'en og var i et vældigt humør. Desværre var jeg på vej op af dagens sidste store udfordring...Slotslyngen. Jeg havde ikke meget overskud og da de indhentede mig havde jeg noget nær maks puls. Jeg vinkede dem forbi og de kørte hjem til Rønne. Det gjorde jeg også med alt hvad jeg kunne give den. Men bare rolig.... jeg indhentede dem ikke.

Kommentar kan sendes Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .

 

 
 

Status for indsamling:

27.457 kr