Støt Nyreforeningen

Støt og få reklameplads

Fri Søren Cykler

 

Ultracykling.dk

Cykeltur d. 06.05.10
Skrevet af Administrator   
Lørdag, 08 Maj 2010 18:14

 

Hold da helt op, hvor det blæste idag. Jeg havde planlagt at køre Bornholm Rundt i modsat retning af, hvad jeg plejer og det var hensigtsmæssigt i forhold til vinden. Det betød, at jeg havde modvind på den første del af turen og derefter fik medvind på hjemturen. Lad mig sige det på den måde, at jeg havde så meget modvind på udturen, at selv ned af bakke og mens jeg trådte kunne jeg ikke få hastigheden meget op over 22 km. i timen. Det føltes praktisk talt som om jeg stod stille når jeg kørte op af bakke.
 
Og så nåede jeg Svaneke og fik så medvind. Pudsigt nok var resten af turen meget mere behagelig. Det vil sige, den var stadig hård for jeg havde kørt så langsomt på den første del, at jeg skulle indhente det tabte. Jeg fik regnet mig frem til, at jeg på den første halvdel af turen havde en gennemsnitsfart på ca. 22 km. i timen. Da jeg nåede hjem havde jeg fået hevet den op til 25.7 km./timen. Set i bakspejlet er jeg godt tilfreds, men det er klart den tur jeg har syntes var hårdest. Jeg håber ikke det blæser helt så meget d. 5. - 6. juni. Ellers bliver det lange 24 timer.
 
Det bliver det nu nok alligevel.

Kommentar kan sendes Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .

 

 
 

Status for indsamling:

27.457 kr