Støt Nyreforeningen

Støt og få reklameplads

Fri Søren Cykler

 

Ultracykling.dk

Cykeltur d.05.05.10
Skrevet af Administrator   
Lørdag, 08 Maj 2010 18:00

Let vind var det i hvert fald ikke idag, men jeg synes nu ikke vejrudsigten har været rigtig i forhold til vinden i de sidste mange uger. Og desværre er det altid med mere vind end hvad de lover ved vejrudsigten. Jeg havde så en tur der lagde ud med mod/side vind og det ville holde ved de første 50 km. Jeg regnede med, at jeg bare skulle fyre den af på de kilometer og så ville det være som at flyve der ud af når nu jeg fik vinden i ryggen. Et par ting gik galt med den plan. For det første, og sikkert vigtigste, så sad det i benene, at jeg havde været ude og træne med klubben igår. De intervaller vi kørte med havde været hårde og længere end hvad jeg har været vant til og det var så benene der betalte prisen idag. Jeg følte mig fra start lidt tung i dem. Men smart som jeg er tænkte jeg det bare skulle arbejdes væk og afsted kørte jeg. Det andet var, at jeg lagde ud i for højt et tempo på de første 30 kn. hvor vinden var værst og og brugte så de næste 20 km. på at fortryde udlægget. For det tredje løb jeg tør for vand. Der er ikke noget værre end at køre de sidste 20 kilometer med en tør fornemmelse i hals og munden, for man kan næsten ikke lave andet end at tænke på det man ikke kan få, nemlig vand.
 
Sikke jeg brokker mig virker det til, men jeg er faktisk godt tilfreds. Jeg ved jeg stadig er igang med at lære om cykling og min egen præstationsevne på en cykel. Det må tage den tid det nu tager og så må jeg lære de lektioner jeg nu kan langs ad. Hellere i træning end til løb.

Kommentar kan sendes Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .

 

 
 

Status for indsamling:

27.457 kr