Støt Nyreforeningen

Støt og få reklameplads

Fri Søren Cykler

 

Ultracykling.dk

Cykeltur d. 27.03.10
Skrevet af Administrator   
Søndag, 28 Marts 2010 15:33

Jeg havde ikke helt forventet at intervaltræning var helt så hårdt. Det vil sige jeg ved godt, at intervaltræning er hårdt, men lige dagens intervaltræning med en 10 minutters interval var hårdere end hvad jeg havde forventet. På flere måder reagerede min krop ikke hensigtsmæssigt. F.eks efter jeg havde taget 10 minutters intervallet havde jeg meget svært ved at regulere min puls til de efterfølgende intervaller. Jeg tror det ligger i, at jeg havde brugt en del krudt på at holde 10 minutter intervallet og jeg ikke havde motivation til de efterfølgende kortere intervaller. Det er jo så en fejl, der er til at føle på fordi jeg skal kunne finde balancen imellem at sætte mig op til at kunne nå delmål, men fortsat have motivationen til at fortsætte efter de enkelte delmål. Et 24 timers løb bliver jo nødt til at blive delt op i forskellige delmål.

Det andet var, at mit højre knæ igen begyndte at give problemer i form af meget ømhed og små stik af smerte. Jeg håber det kan tilskrives vejret, som mildest talt var koldt, blæsende og halvvejs igennem regnende. Jeg er ikke den fødte viking og jeg kører bedst når det er lidt varmere end tilfældet var idag. Hjemturen var derfor i stiv modvind og regn der kom ind fra siden og gjorde at jeg ofte sad og kun kiggede 5 - 10 meter foran mig. Den sidste time gik min overvejelse på, om jeg skulle kapitulere og ringe efter en varm og blød kørertur hjem. Således fik jeg også mentaltræning på plads og arbejdet med e redskaber der skal til for at fortsætte selvom kroppen siger fra. Det kan og skal bruges senere i et større målestoksforhold.

Jeg må dog udskyde træningsturen imorgen til mandag og give knæet den ro, som det tydeligvis havde gavn af i løbet af den sidste uge. Og så håbe på at foråret tager til med sol og varme.

 
 

Status for indsamling:

27.457 kr