Støt Nyreforeningen

Støt og få reklameplads

Fri Søren Cykler

 

Ultracykling.dk

Cykeltur d. 20.05.10
Skrevet af Administrator   
Mandag, 24 Maj 2010 10:19

Det føltes som lang tid siden jeg havde siddet på min cykel og jeg var lidt bekymret for, hvordan kroppen ville reagere på den lange pause. Jeg synes egentligt det gik fint. Jeg føltes mig tilpas på cyklen og jeg havde gode ben -  også nok til, at jeg bestemte mig for under turen at forlænge den med ca. 30 kilometer. Jeg havde en Red Bull med, som var med til at peppe mig op på de sidste 50 km. og af en eller anden grund gjorde det også, at jeg bestemte mig for, at jeg ville køre på nogle af bakkerne oppe ved Rø Plantage. Det er et dejligt område på Bornholm og der er nogle gode bakker. De korte men intense. Jeg tror det var mit eget behov for at vise mig selv, at jeg var tilbage og parat til at køre igen.
 
Det er rart at være igang igen også fordi jeg ikke har så lang tid tilbage før jeg skal til at skære tilbage på min træningsture og deres længde. Jeg har ikke lyst til det skal ske pga. jeg har det dårligt. Det skal ske efter en god lang periode med hårde ture og mange kilometer. Jeg vil kunne se tilbage på min træning frem til selve Melfar løbet med en selv fed fornemmelse fordi jeg ved jeg har gjort alt hvad jeg kunne for at få det bedste udgangspunkt.
 
Der er ingen tvivl om, at jeg er i mit livs bedste form. Jeg glæder mig til at prøve mig selv af og se, hvor langt det bærer mig hen imod at nå mit mål på 600 km. på 24 timer.

 
 

Status for indsamling:

27.457 kr