Støt Nyreforeningen

Støt og få reklameplads

Fri Søren Cykler

 

Ultracykling.dk

Cykeltur d.14.05.10
Skrevet af Administrator   
Fredag, 14 Maj 2010 19:42

Jeg skulle ud og cykle sammen med Kenneth, som desværre ikke kommer til at cykle Melfar 24 udgave 2010. Det er et stort tab for spændingen ved dette års udgave da manden er stærk som bare pokker, men jeg kan sagtens forstå hans prioritering og jeg værdsætter, at han har taget sig så godt af mig efter det stod klart, at han ikke selv kunne køre turen pga. et brækket håndled. Nu er den helet og han kan, langt om længe, komme afsted på racercyklen igen, hvilket jeg kunne nyde godt af idag.
 
Det var planen. Jeg havde til gengæld været til 70' festival igår og havde på ingen måder taget nok tøj på. Ikke nok med at jeg havde frosset i en sådan grad at jeg havde ondt i hele kroppen, vi blev også nødt til at tage hjem tidligt fra festivalen pga. af det. Til min familie som jeg nød festivalen med kan jeg kun beklage og takke mange gange for de timer og musikoplevelser vi fik sammen. Det sad stadig i kroppen at jeg havde frosset så meget og den var øm og der skulle intet til før jeg blev kold igen, hvilket hurtigt satte sit præg på min evne til at køre i dag. Jeg fortryder bitterligt, at jeg ikke havde forberedt mig bedre og jeg må indrømme, at jeg er godt gammeldags gal på mig selv. Men nogen gange må man lære på den hårde måde.
 
Og det gjorde jeg så i dag. Kombinationen af min ømme og kolde krop og Kenneths stærke tråd var mere end hvad jeg kunne klare. De første 100 km. kæmpede jeg med alt, hvad jeg havde i mig, men det er dybt frustrerende at sidde sammen med én der tydeligvis er i bedre form end man selv er og måske også småkeder sig lidt. Jeg kan kun tage det på mig og lære, at jeg ikke er helt så varmepolstret som jeg har været, hvilket er en fed ting, og så sørge for, at tøjet er tilpasset derefter. De sidste 46 km. må jeg indrømme at jeg sad meget på hjul og selv dér, havde jeg mine vanskeligheder. Det er til gengæld fedt at presse sig selv ud over den grænse man mener, der ligger lige foran snuden og truer. Det kan man kun, hvis man kører sammen med én der har overskuddet til at lægge sig foran på den måde Kenneth har. Jeg ville ikke bøje mig, selvom jeg blev nødt til at gøre det et par gange. Tro mig, det var efter at jeg havde ædt mig selv i noget tid.
 
Alt i alt en hamrende fed, utrolig hård tur, som endnu en gang understreger, hvor meget jeg har at lære og hvor langt jeg har endnu. Men jeg er i gang med at lære... so watch out.

 
 

Status for indsamling:

27.457 kr