Støt Nyreforeningen

Støt og få reklameplads

Fri Søren Cykler

 

Ultracykling.dk

Cykeltur d. 10.05.10
Skrevet af Administrator   
Mandag, 10 Maj 2010 20:52

Jeg gav mig selv en bonus idag. I stedet for 100 km. gav jeg mig selv en bonus på 23 km. Det er lidt utroligt, hvordan mit træningsliv har ændret sig efter jeg er gået i gang med dette projekt. Hvis jeg tænker et år tilbage ville jeg aldrig have set 23 ekstra km. som en bonus, men det følte jeg virkelig det var idag.
 
Benene er gode, men jeg skal vist lige passe på mine knæ. Jeg kan mærke de er lidt ømme, især det venstre knæ. Men nu har jeg en cykelfridag imorgen, det står blot på styrketræning.
 
Turen idag var præget af vejret, der var solrigt. Det var ikke specielt varmt, men det er intet problem når solen er fremme og himlen er blå. Jeg var ligefrem i godt humør og det varede hele turen. Jeg havde bestemt mig for at spise mere end jeg plejer at gøre på turene og det virkede positivt. Der var ikke noget tidspunkt, hvor jeg havde fornemmelse af at gå sukkerkold. Jeg havde også taget en Red Bull med for at se, hvordan min krop reagerede på den. Jeg synes ikke der var den store reaktion, hverken i positiv eller negativ retning. Mit humør holdt godt nok hele vejen igennem, men om det skyldes den Red Bull jeg drak eller vejret må stå hen i det uvisse. Jeg må bare eksperimentere lidt mere.

Kommentar kan sendes Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .

 

 
 

Status for indsamling:

27.457 kr