Støt Nyreforeningen

Støt og få reklameplads

Fri Søren Cykler

 

Ultracykling.dk

Cykeltur d. 09.05.10
Skrevet af Administrator   
Søndag, 09 Maj 2010 11:07

Jeg følte mig godt tilpas på cyklen i går. Det gjorde jeg ikke i dag. Jeg skulle op tidligt og kunne mærke fra jeg slog øjnene op, at jeg ikke følte mig parat til at cykle. Jeg vågnede med en god potion kvalme og var træt. Men det skulle vel arbejdes væk.
 
Jeg kunne ikke arbejde det væk. Til gengæld fik jeg opgraderet det til en portion dårlig mave også. Men vinden havde lagt sig og det betød, at jeg kunne køre med en højere fart end igår. Og selvom jeg så havde kvalme, dårlig mave og var træt fortrød jeg ikke at være ude og køre. Jeg havde ikke ondt af mig selv og det er endnu en kæmpe forskel fra sidste år. Sidste år havde jeg nok ikke stået op kl. 6.00 to dage i træk for at kunne nå en køretur og stadig have lidt dag tilbage.
 
Jeg synes det understreger en vigtig ændring der er sket for mig. Jeg har fundet ud af, at jeg har det fokus der skal til for at kunne gennemføre et stort projekt. Jeg tror mere og mere på mig selv og samtidig er det gået op for mig, at selvom jeg ikke skulle nå mit mål med at køre 600 km. på de 24 timer så vil jeg være tilfreds med resultatet. Jeg har arbejdet hårdt og forberedt mig meget på det jeg skal gøre. Jeg har lært meget om mig selv. Og det er ting jeg ville ønske jeg havde vist for mange år tilbage. Oh, well. Better late than never.

Kommentar kan sendes Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .

 
 

Status for indsamling:

27.457 kr