Støt Nyreforeningen

Støt og få reklameplads

Fri Søren Cykler

 

Ultracykling.dk

Cykeltur d. 04.05.10
Skrevet af Administrator   
Lørdag, 08 Maj 2010 17:52

Jeg skulle for første gang køre en træningstur sammen med cykelklubben. Heldigvis havde jeg én med jeg kendte, for jeg er ikke meget for at troppe op et nyt sted og så deltage sammen med folk jeg ikke kender. Det synes jeg er temmelig svært, men nu har jeg prøvet det og det er nogle gode mennesker at træne med.
 
Jeg havde været ude og trille før vi skulle mødes fordi jeg ville køre 100 km. på dagen. Desværre havde jeg ikke fået slukket for min Garmin aftenen forinden så derfor døde batteriet hurtigt efter jeg tog afsted hjemme fra. Derfor er der ingen måling for turen, hvilket er ret trist da det er et sjovt element i min træning at jeg kan følge med i, hvordan kroppen bliver presset i løbet af en tur. Ja, jeg ved det godt, det er legetøj for voksne drenge.
 
At køre sammen med klubben var mere intervalbaseret end hvad min træning typisk er. Men jeg kørte med og tog de føringer som jeg synes jeg skulle og var egentligt godt tilfreds. Jeg skal klart blive bedre til at disponere mine føringer så jeg ikke tager føringer lige op til at der køres en sprint. Men når man ikke kender de sædvanlige sprinter så kan det være lidt svært. Men jeg gjorde hvad jeg kunne og er godt tilfreds med min indsats som helhed.
 
Da vi nåede Rønne kunne jeg godt regne mig frem til, at jeg stadig manglede ca. 18 kilometer før de fulde 100 km. var nået. Det var godt nok lidt surt at fortsætte forbi indkørslen, men jeg gjorde det og det er efterfølgende en rigtig sej følelse. Dem er der flere og flere af.

Kommentar kan sendes Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .

 

 
 

Status for indsamling:

27.457 kr