Støt Nyreforeningen

Støt og få reklameplads

Fri Søren Cykler

 

Ultracykling.dk

Cykeltur d. 23.04.10
Skrevet af Administrator   
Fredag, 23 April 2010 19:41

Idag var hård. Så nemt kan det siges. Der var krise før jeg overhovedet kom op på cyklen. Jeg var træt i kroppen og det gjorde, at jeg ikke ligefrem sprang op på cyklen da jeg fik fri fra arbejde. Faktisk gik jeg med overvejelser om, at droppe dagens cykeltur og havde det ikke været fordi jeg fik det varmt nok til, at jeg blev nødt til at tage min sweater af havde jeg nok ikke kommet afsted. Tænk at der skal så lidt til nogen gange. Men så var jeg jo igang med at tage tøj af, så kunne jeg lige så godt fortsætte og således endte jeg alligevel på dagens cykeltur.

Men jeg var fortsat træt i kroppen, hvilken kunne aflæses på min Edge. Uanset, hvad jeg gjorde kunne jeg ikke få pulsen særlig højt op. Der var heller ikke meget motivation til at presse den op, men selv med de spæde forsøg jeg gjorde mig så var der ikke noget positivt resultat. Gennemsnitspulsen er den laveste den har været på nogen tur. Det er gennemsnitsfarten vist nok også, men jeg vil også fremhæve, at der blæser en strid vind men nogle hårde vindstød. Det ene vindstød placerede mig pludseligt ude på vejbanen foran en lille rød bil, med en dame, der var meget glad for at bruge hornet. Det forstår jeg nu godt med den manøvre, men det var ikke ligefrem med vilje. Da vi fik øjenkontakt kunne jeg se, at hendes blik var fyldt med lige dele vrede og forskrækkelse. Så undskyld til damen i den røde bil.

Hvor om alting er fik jeg gennemført dagens tur. Det blev ikke de 150 km. jeg havde planlagt, men 100 km. blev det til. Det er jeg vist nok tilfreds med. Jeg er endnu mere tilfreds med, at jeg har cykelfri imorgen. Det trænger min bagdel til.

Kommentar kan sendes Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .

 
 

Status for indsamling:

27.457 kr