Støt Nyreforeningen

Støt og få reklameplads

Fri Søren Cykler

 

Ultracykling.dk

Cykeltur d. 22.04.10
Skrevet af Administrator   
Torsdag, 22 April 2010 20:54

Dagen har desværre været præget af dårlig mave. Jeg skal ikke gå i detaljer, det er der sikkert ingen der har behov for, men motivationen for at sætte sig op på cyklen var mildest talt minimal. Men jeg vidste jo jeg skulle afsted og det kom jeg også. Men jeg havde problemer med at sidde ordentligt fordi jeg ikke kunne bukke mig fremover uden at have fornemmelsen af at skulle på WC. Det var ok på den første del af turen, men da jeg skulle til at køre i modvind havde det været rart at kunne blive lidt mindre på cyklen. Samtidig må jeg indrømme, at min størrelse fra sidste år ikke er den samme i år. Cykeltøjet er begyndt at hænge, især på maven og det virker som et sejl når nu vinden tager ordentligt fat.

Men, men, men.... selvom der er så mange forskellige negative ting man kan fremhæve fra denne tur, er der ingen tvivl om, at det jeg er fokuseret på er, at jeg fik gennemført turen. Og det er jeg faktisk svært godt tilfreds med. Og jeg fik gennemført turen med de 120 km. jeg havde planlagt. Det er jeg også svært godt tilfreds med. Især fordi der på intet tidspunkt under turen var tvivl om, at jeg ville få kørt alle 120 km. Ok, måske er det lidt flot sagt, der var måske et enkelt, meget kort øjeblik, men det er jo ikke værd at nævne.

Kommentar kan sendes Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .

 
 

Status for indsamling:

27.457 kr