Støt Nyreforeningen

Støt og få reklameplads

Fri Søren Cykler

 

Ultracykling.dk

Cykeltur d. 20.04.10
Skrevet af Administrator   
Tirsdag, 20 April 2010 19:52

Det skulle jo ske. Endelig blev det tid til at køre en tur i regnvejr. Sikke noget kedeligt noget, men det kan man jo ikke selv vælge, det skal bare gøres. Jeg må indrømme, at bakketræningen fra igår kunne mærkes i benene idag, men sådan er det jo bare. Jeg var bekymret for, at det ville have indflydelse på gennemsnitsfarten, men den blev holdt på 28,4 km./t. så det er jeg godt tilfreds med. Det hjalp helt klart, at hjemturen ikke var i modvind, men med sidevind. I samme tur i fredags var den sidste del af turen i modvind og det gjorde det hårdt. Turen idag var hård pga. regnen, der på den sidste del af turen havde gjort tøjet koldt og tungt.

Imorgen er der cykelfrit og det må jeg indrømme, at jeg glæder mig til, men jeg kommer stærkt igen med en lang tur på torsdag. Jeg skal til sjælland i weekenden og vi skal lige finde ud af om det bliver med afgang fredag eftermiddag eller lørdag morgen. Hvis vi først tager afsted lørdag skal der endnu en lang tur til fredag eftermiddag. Selvom jeg glæder mig til pausen imorgen så er jeg også spændt på de lange ture der ligger forude.

Kommentar kan sendes Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .

 
 

Status for indsamling:

27.457 kr