Støt Nyreforeningen

Støt og få reklameplads

Fri Søren Cykler

 

Ultracykling.dk

Cykeltur d. 19.04.10
Skrevet af Administrator   
Mandag, 19 April 2010 18:44

Det har bare smukt vejr hele dagen og jeg havde glædet mig til at skulle ud og køre. Jeg har tanker om, at jeg vil prøve at køre et af de løb som Bornholms Cykelklub kører i næste uge. Derfor ville jeg op og køre ruten igennem så den var kendt for mig. Der er ingen tvivl om, at det er noget der gør mig mere afslappet når jeg i det mindste ved, hvor jeg skal køre. Det hjælper så også at vide, hvor man måske skal spare på kræfterne og hvor man kan sætte lidt ekstra fart på. Lige på den rute kunne jeg forestille mig, det er vigtigt fordi den (som man kan se i Edge filen) kører op og ned. Strækninger der lagde op til, at man sætte lidt ekstra fart på var efterfulgt af strækninger, hvor man nok skulle have sparet lidt på kræfterne til. Det var godt at vide og jeg har nu bestemt mig for, at jeg ser om jeg kan melde mig til løbet.

Hjemturen var præget af den "svage" vind jeg var forberedt på fra DMI's hjemmeside. Ja goddaw mand, der var ikke meget "svag" over den modvind og det koblet med, at jeg havdde kørt godt igennem på de seks runder jeg havde taget på ruten gjorde, at jeg selv synes jeg fortjente et godt, langt, varmt bad da jeg kom hjem.

Kommentar kan sendes Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .

 
 

Status for indsamling:

27.457 kr