Støt Nyreforeningen

Støt og få reklameplads

Fri Søren Cykler

 

Ultracykling.dk

Cykeltur d. 17.04.10
Skrevet af Administrator   
Lørdag, 17 April 2010 15:56

Der er ingen tvivl om, at min motivation ikke fejler noget, men jeg bliver nødt til at lytte til min krop, der ikke er helt på samme niveau. Jeg er træt i kroppen og idag bestemte jeg mig for at lytte lidt til kroppen og ikke køre langt. Derfor blev det en kortere tur, men som stadig blev en udfordring at klare. Selvom turen ikke skulle være for lang så skulle den jo ikke bare være kedelig. Det blev så en rolig stigende tur, med vinden i ryggen og så et stykke med modvind og stigning. Ikke en voldsom stigning, men med modvind så behøver det heller ikke være meget stigende. Tempoet faldt helt klart, selvom pulsen af flere omgange kom godt op. Det fede er så at kunne se på Edge filen, at pulsen falder hurtigt efter at være kommet højt op. Det er et godt tegn i forhold til min form, men jeg er ikke i tvivl om formen. Jeg skal bare ikke køre mig selv i sænk. Det kan hurtigt nok komme.

Sidste år var jeg stolt da jeg havde haft en måned, hvor jeg havde kørt 700 kilometer. Indtil videre i denne måned har jeg kørte over 930 kilometer. Og det tæller ikke min maraton spinning, hvor der også blev gået til stålet. Jeg er godt tilfreds og med turen imorgen forventer jeg at komme over 1000 kilometer. Og der er stadig masser af plads til flere ture.

Kommentar kan sendes Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .

 
 

Status for indsamling:

27.457 kr