Støt Nyreforeningen

Støt og få reklameplads

Fri Søren Cykler

 

Ultracykling.dk

Cykeltur d. 16.04.10
Skrevet af Administrator   
Fredag, 16 April 2010 18:41

"Først den ene vej og så den anden vej...."

Det var den melodi jeg havde i hovedet hele turen idag. Ikke den værste sang at have i tankerne, men når man ikke kender meget af teksten så kan det blive lidt ensformigt over 3 ½ time. Grunden til melodien lå jo i, at jeg idag kørte samme rute som igår bare i den modsatte retning. Det var jeg blevet opfordret til at en tidligere kollega og det passede godt med de tiltagende vindforhold.

Der var ingen tvivl om, at gårsdagens tur sad i benene. Fra start af turen, ja faktisk fra jeg stod op i morges, føltes benene tunge og trætte. Ikke underligt, men det er der jo bare ikke plads til lige pt. Så derfor op på rammen og derudaf'. De første 30 kilometer tænkte jeg det måtte tage den tid det nu ville tage, men som altid så ændrer jeg mening på et eller andet tidspunkt og så kører jeg for at indhente den tabte tid. Jeg burde bare vide, at mine cykelture altid skal være med fuld intensitet fra start, men øjensynligt har jeg endnu ikke lært den lektie endnu.

Bornholm Rundt er en fed tur og jeg har altid syntes, at det kørte opad mere end nedad når man kører den modsat af dagens tur. Derfor var jeg helt sikker på, ved turens start, at jeg ville nyde længere stræk, hvor jeg kunne "frihjule" end hvad jeg ellers har oplevet. Alle dem der kan se fejlen i min logik må gerne række hånden op. Jeg håber alle sidder med hånden op nu. Selvfølgelig er der lige så mange højdemeter den ene vej som den anden, jeg havde bare ikke helt lagt mærke til dem. Det har jeg nu, tro mig, det har jeg nu. Men endnu en dejlig dag på cyklen og jeg glæder mig til imorgen. Selvom kroppen er øm.

Kommentar kan sendes Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .

 
 

Status for indsamling:

27.457 kr