Støt Nyreforeningen

Støt og få reklameplads

Fri Søren Cykler

 

Ultracykling.dk

Cykeltur d. 14.04.10
Skrevet af Administrator   
Onsdag, 14 April 2010 19:57

Der er bare nogle dage, hvor det hele kører og man synes man er et lavtflyende missil. Idag var så en dimentral modsætning. Lige fra jeg kom igang var turen præget af, at jeg bare ikke lige kunne finde mig tilrette på cyklen. Jeg vidste jeg skulle arbejde mig igennem turen og det fik jeg gjort. Det i sig selv er jeg meget godt tilfreds med. Turen blev på intet tidspunkt behagelig, men jeg fik stille og roligt arbejdet mig ind i en rytme alligevel. Det hjælper at køre på Bornholm synes jeg fordi på de hårde ture har man altid noget fed natur at køre i. Jeg får meget ud af at kunne se mig om og se forårets farver og havets dybe blå farve. Det lyder lidt fimset måske, men ikke desto mindre hjælper det på en tur, hvor det bare ikke kører at have noget andet at fokusere på og stadig få gjort det der skal gøres.

Idag er også første dag i en længere periode med cykeltræning. Jeg ser frem til at komme afsted imorgen. Hvis motivationen er lige så svær at finde imorgen, så kan jeg endnu en gang finde de redskaber og fokuspunkter, der skal til for at få gjort det, der skal gøres selvom det ikke kommer af sig selv. Det tvivler jeg ikke på, at jeg får brug for i løbet af Melfar turen.

Kommentar kan sendes Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .

Kommentar:

Vindere gør det tabere ikke gider, og det er dét der skaber trangen til at fortsætte.

Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om at din tur 14.04.2010 har været med til at give dig mental styrke! Jeg kender selv det med at en tur ikke er sjov, men kroppen er tung, cyklen er tung osv… men vi fortsætter for vi ved hvad der skal til – ingen kommer sovende til gode resultater!

Keep on going – og husk hvad der lønner sig :-)

hilsner

Kenneth

 
 

Status for indsamling:

27.457 kr