Støt Nyreforeningen

Støt og få reklameplads

Fri Søren Cykler

 

Ultracykling.dk

Cykeltur d. 11.04.10
Skrevet af Administrator   
Søndag, 11 April 2010 15:43

Det blæste igen idag. Vinden pev omkring mig på udturen og det havde helt klart sin virkning på hastigheden. Det vidste jeg også ville ske og jeg havde planlagt turen, så det ville være hårdt på udturen og med vinden i ryggen på hjemturen. Det er sjovt at opleve, hvor meget vinden kan pive om sig når den er i ansigtet og hvor stille der så kan blive, når vinden er i ryggen. Pludselig har man fornemmelsen af, at der ikke er noget vind og man begynder at tænke, at det er snyd når nu man har kæmpet med den i så mange kilometer. Men i dag kunne jeg mærke vinden også når den var i ryggen. Det føltes som det ekstra tråd på vej op af bakkerne og en mindre påhængsmotor når man kørte på de flade strækning eller ned ad bakke.

Jeg havde været lidt bekymret for om jeg ville kunne mærke turen i benene fra Tour de Top turen i fredags, men det var der ikke problemer med. Det hjælper på motivationen, at kroppen kommer sig så hurtigt som den begynder at gøre. Det der bekymrer mig lidt er min evne til at spise og drikke på turene. Jeg ved, jeg skal blive bedre til det, men indtil videre synes jeg, det er svært. Jeg må arbejde videre med det og fortsat tænke mig godt om med, hvad jeg spiser både før, under og efter træningsturene.

 

Kommentar kan sendes Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .

 
 

Status for indsamling:

27.457 kr