Støt Nyreforeningen

Støt og få reklameplads

Fri Søren Cykler

 

Ultracykling.dk

Cykeltur d. 09.04.10
Skrevet af Administrator   
Fredag, 09 April 2010 20:18

Det var koldere idag, der var væsentligt mere vind og den planlagte rute bød på bakke efter bakke, hvor de fleste var i stik modvind. Absolut fed tur. Det var på ingen måde min hurtigste tur, men det vil være én af de ture som jeg vil være mest stolt over. Der var på intet tidspunkt, hvor det gik mig på, at jeg skulle opad eller vinden var i ansigtet i stedet for i ryggen. Det havde været ting jeg havde haft ondt af mig selv for tidligere, men nu virker det meget motiverende når det går lidt hårdt for sig. Det øger bare min motivation for at nå de delmål og overordnede mål jeg sætter for mig selv. Og i det regnskab der er dagens tur med til at trække op.

Jeg startede med gråvejr, men rimeligt hurtigt begyndte solen og bryde frem og den fulgte mig på det meste af resten af turen. Jeg havde planlagt ruten og troede jeg havde den helt på plads, men der var lige et par enkelte smuttere, hvor jeg blev nødt til at vende om og lige tage et par hundrede meter i den modsatte retning. Intet problem. Til gengæld synes jeg ikke der var nogen, der tog min opfordring fra igår til sig. Ikke én eneste rytter var der for at give lidt læ. Skuffende, men i det hele taget er der ikke mange ryttere ude og køre lige nu, ihvertfald ikke der hvor jeg er. Men det skal jo nok komme.

Imorgen er der pause fra cyklen og styrketræning i stedet. Jeg ved vejret bliver godt og allerede nu kan jeg mærke trangen til at skulle nyde det gode vejr med en lille tur. Jeg ved dog, at jeg ikke kan finde ud af at køre en "lille" tur og desuden har kroppen og især knæene brug for en lille pause. Der er ikke smerte og sådan skulle det gerne fortsætte. Men søndag.... det er en helt ny cykeldag.

 
 

Status for indsamling:

27.457 kr