Støt Nyreforeningen

Støt og få reklameplads

Fri Søren Cykler

 

Ultracykling.dk

Cykeltur d. 21.03.10
Skrevet af Administrator   
Søndag, 21 Marts 2010 16:05

Søndag morgen, fuglesang og næsten ingen biler at konkurrere med på landevejene. Kunne det blive bedre. At der til gengæld også var tåge, småregn, og sne på de mindre veje, der næsten resulterede i et spektakulært styrt, tager man med, som en del af oplevelsen.

Jeg havde bestemt mig for, at jeg skulle tage en rolig tur og afprøve højre knæ, der havde været lidt ømt, men var i bedring. Sadlen var blevet indstillet bedre, hvilket hjalp, men jeg havde ikke fået sat styret op i den rette højde. Min ryg var lidt øm, men det var absolut til at leve med og gøre noget ved. Vinden er stadig med til at gøre turene lidt mere interessante, men i forhold til i fredags havde den lagt sig en del.

Jeg var, næsten vanen tro, ikke helt dygtig nok til at planlægge turen til at slutte i god tid til dagens store aktivitet (mit gudbarns første gymnastikopvisning), så de sidste 15 km. blev kørt med noget nær maks. puls. Så fik jeg da også arbejdet med mental træning. (I am the blade cutting through the wind osv.) Det hjalp ikke helt så meget som jeg havde håbet, men det kommer nok også. Knæet holdt til presset, hvilket er fedt.

 
 

Status for indsamling:

27.457 kr