Støt Nyreforeningen

Støt og få reklameplads

Fri Søren Cykler

 

Ultracykling.dk

Cykeltur d. 19.03.10
Skrevet af Administrator   
Lørdag, 20 Marts 2010 16:03

Det skulle være årets første 200 km. tur, men det blev det dog ikke. Jeg havde aftalt at dele vejen sammen med en træningskammerat de første 2 ½ time af turen, hvilket var rigtig godt og hyggeligt. Vi havde godt tråd da vi kørte afsted og det virkede til, at det ville blive en rolig tur. Til gengæld havde vi meget modvind på hjemturen, hvilket gjorde, at vi kørte temmelig langsomt, men med en høj puls. Jeg begyndte desværre at blive øm i mit højre knæ og da vi nåede Rønne skiltes vore veje. Jeg havde stadig 130 km. igen og synes egentligt det så godt ud. Jeg fik friske forsyninger og en bid at spise og så afsted igen.

Men i løbet af de næste 45 km. gik mit højre knæ fra at være ømt til at gøre ondt hver gang jeg trådte. Det uanset om jeg stod op eller sad ned. Det blev hurtigt mørkt og jeg sad og synes lige pludselig ikke, at tingene kørte helt som jeg havde planlagt. Jeg havde ikke fået forlygten med og følte mig pludselig ikke helt så tryg på vejen. Da jeg nåede hjem anden gang vidste jeg godt, at jeg hellere måtte stå af og gemme årets første 200 km. tur til et senere tidspunkt.

Min krop er ikke helt der endnu, hvor jeg kan klare så lange ture, men jeg er klart på vej. Min motivation fejlede ikke noget, selvom jeg enkelte gange bandede langt væk over den hårde modvind. Det er godt at være ude igen og jeg ved, at jeg har mange kilometer i benene endnu og må passe på, at jeg ikke overanstrenger mig til en skade, der vil kræve en længere træningspause.

Desuden var min kropstemperatur nede på 33,7 så jeg trængte også til at få varmen.

 
 

Status for indsamling:

27.457 kr