Støt Nyreforeningen

Støt og få reklameplads

Fri Søren Cykler

 

Ultracykling.dk

Cykeltur d.29.05.2010
Skrevet af Administrator   
Søndag, 30 Maj 2010 21:06

Jeg kunne mærke på humøret, at det at køre hurtigt var ikke lige med i programmet. Samtidig må man sige, at vejret ikke ligefrem er kommet til den konklusion, at det er blevet forår. Der var godt nok masser af sol og blå og himmel, hvilket altid er dejligt, men til gengæld blæste det en halv til en hel pelikan. Og desværre kom vinden fra det sydvestlige hjørne. Det betød, at unaset hvor jeg besluttede mig for at køre hen ville få modvind på hjemturen.
 
Jeg bestemte mig for, at jeg skulle have den sidste, hårde højdemeter tur. Det blev således en "Tour de Top" tur og den blev ændret lidt i forhold til den oprindelige udgave. Jeg er blevet lidt sart efter jeg har fået det nye hjulsæt og det betyder, at jeg har valgt at se bort fra turen op til Hammer Fyr. I stedet for tilføjede jeg en ekstra tur op af Ypnasted bakken og en lille afstikker til Rø, hvor der også er nogle gode bakker. Det var en super hård tur, ikke kun pga. bakkerne men så sandelig også pga. vinden. Der var kun få bakker, hvor jeg ikke havde modvind og det gjorde, at gennemsnitsfarten ikke var vanvittig prangende. Det havde jeg så også valgt fra på denne tur, men det skærer lidt i mit cykelhjerte når jeg ikke er tilfreds med gennemsnitsfarten.
 
Jeg løb tør for vand og jeg spiste ikke hensigtsmæssigt. Der er åbenbart nogle ting, jeg bare ikke kan lære. Hvis det går "galt" under Melfar vil det helt klart være pga. mine vanskeligheder med at spise rigtigt. Jeg vil gerne blive bedre til det, men det er svært når man kører med kvalme. Det er sikkert farten, på de fleste andre ture end dagens, men i dag var det mere pga. de mange højdemeter og modvinden. Jeg skal være opmærksom på mange ting om en uges tid, maden er en af de vigtigste, men det er svært at forholde sig til, når det er første gang jeg skal prøve det her. Det bliver mildest talt super spændende.

 
 

Status for indsamling:

27.457 kr