Støt Nyreforeningen

Støt og få reklameplads

Fri Søren Cykler

 

Ultracykling.dk

Cykeltur d. 26.05.10
Skrevet af Administrator   
Torsdag, 27 Maj 2010 08:41

Der er ikke meget at sige omkring turen idag. Vinden var fra det samme hjørne og den var næsten lige så kold som igår. Der var ikke nogen regn idag, men jeg lavede fejlen, at jeg ikke tog nok tøj på. Jeg havde lidt mere tøj på end igår og regnede med at det var nok, der var jo ikke noget regn på vej. Men foråret er ikke ligefrem varm og jeg hørte (da jeg kom hjem) at maj måned er den koldeste i 14 år. Der er stadig meget at lære.
 
Selvom jeg frøs meget af tiden var der ikke problemer med at komme rundt. Jeg kunne også sagtens have kørt længere, men jeg var blevet temmelig sulten og tænkte, at det havde været nok for idag. Jeg kan nogle gange godt mærke, at jeg nu bare går og venter på, at det skal blive d. 05 juni og jeg kan komme afsted på den rigtige tur. Der er et stykke tid endnu og jeg skal virkelig arbejde på ikke at tabe tråden så tæt på mål.
 
Jeg bliver nødt til at lave lidt om på de sidste dages træningsplan idet jeg ikke kan komme afsted fredag. Men planen om at køre de sidste lange ture i weekenden skal jeg holde fast ved. Også selvom det begynder at virke lidt trivielt i forhold til næste weekends strabadser.

 
 

Status for indsamling:

27.457 kr