Støt Nyreforeningen

Støt og få reklameplads

Fri Søren Cykler

 

Ultracykling.dk

Bliv Sponsor
Skrevet af Administrator   
Torsdag, 11 Marts 2010 18:45

Ønsker man at blive sponsor skal man blot Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. med følgende informationer.

 

Navn / Virksomhedsnavn

Adresse

Email adresse

Faste Sponsorbeløb / Sponsorbeløb pr. kilometer

Som virksomhed skal man også inkludere logo (i JPG. format) og hjemmeside. Så vil logoet blive vist på forsiden med link videre til jere hjemmeside.


Målet for indsamlingen er at støtte det arbejde som Nyreforeningen laver, og det er min hensigt at give sponsorerne mulighed for give et bidrag, som de føler sig tilpas med. Det er op til den enkelte at vælge, hvor meget man ønsker at sponsorere, og pengene vil gå ubeskåret til Nyreforeningens arbejde. Dette kan man som sponsor være helt sikker på, idet man selv indbetaler pengene til Nyreforeningen.

Jeg foreslår to måder vælge et beløb på.

  • Man kan enten vælge et fast beløb eller
  • et beløb pr. kilometer jeg gennemfører ved Melfar løbet d. 5 - 6. juni, 2010.

Jeg forventer at kunne gennemføre mellem 500 og 600 km. men da jeg ikke har prøvet at gennemføre et 24 timers cykelløb, ved jeg ikke om det bliver mere eller mindre. Man skal således, ved anden valgmulighed, tage stilling til, hvor meget man ca. ønsker at sponsorere.

Jeg vil efter løbet udsende mails, til både private personer og virksomheder, som ønsker at være sponsorer, hvori jeg oplyser, hvor meget man har indvilliget i at sponsorere, samt proceduren for hvordan man skal indbetale pengene. Det er herefter op til sponsorerne at indbetale pengene til Nyreforeningen.

Som privat sponsor skal man være opmærksom på, at beløb der overstiger 500 kr. og maks 14.000 kr. kan man trække fra i skat. Her skal man være opmærksom på, at man ved indbetalingstidspunktet skal man oplyse sit CPR nummer til Nyreforeningen, som herefter vil indberette pengegaven til SKAT automatisk.

Jeg har lavet aftale med Nyreforeningen om, at de virksomheder, der sponsorerer skal ved indbetalingstidspunktet oplyse følgende informationer:

Firmanavn, Adresse, Kontaktperson (Att.) CVR-nr/SE-nr. og Sponsorbeløb.

Gøres dette vil Nyreforeningen sende virksomhederne en faktura til deres regnskab.

Tak for jeres støtte.

 
 

Status for indsamling:

27.457 kr